Sovica mala modra

Stock: 1 na zalogi
Sale ends in:

17.00

Ljubka modro rumena sovica lahko krasi steno kjerkoli v vašem stanovanju. Še posebej je bodo veseli otroci, saj so sovice izjemno aktualne. S svojo simboliko “učenosti” je primerna tudi za darilo ob zaključku šole, študija… za dober namen ob rojstvu otroka. 

Velikost: 16x18cm

Buy Now

Sova, skrivnostna prebivalka noči, je že od davnine vzbujala radovednost in burila domišljijo ljudstev na vseh koncih sveta. Najbrž je ni kulture, ki ne bi v svojih verovanjih in simboliki vpletala tudi sove. Zaradi njene pojave, glasov in načina življenja so jo pogosto povezovali z modrostjo, znanjem in tradicijo. Ateno, grško boginjo civilizacije in modrosti, vedno spremlja sova.

Sova je ptica, ki ji ljudje od nekdaj pripisujemo paranormalne moči. Pooseblja skrivnost, magijo in modrost, po starodavnih verovanjih pa tudi moč prerokb, nočnih vizij, sanj in zdravljenja. Sovje zdravilstvo krepi vid, sluh, plodnost in sposobnost zapeljevanja.

Kaj pa, če se nam sova prikazuje v sanjah? Je to vsekakor dobro sanjsko znamenje. Sova je namreč jasnovidka, ki nam v sanjah pomaga odkriti skrivnost ali poiskati rešitev za nastali položaj. Torej pogled nanjo zvečer pred spanjem ne bo odveč:)!

 

Teža 400 g
Home
Shop
Back to Top

Search For Products

Izdelek je bil dodan v košarico